3 φιλικές προς το περιβάλλον τάσεις σχεδιασμού για το 2022

Σκεφτήκατε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Μερικές από αυτές τις φιλικές προς το περιβάλλον τάσεις σχεδιασμού για το 2022 είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν ορισμένες από τις επιλογές σας όταν ανανεώνετε τους εσωτερικούς σας χώρους!

ΒΙΩΣΙΜΕΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυτό το σχέδιο είναι καλό για εσάς και για τον πλανήτη. Αγοράστε έπιπλα από πιστοποιημένες βιώσιμες πηγές που είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα για να διαρκούν. Σκεφτείτε επίσης ανακυκλωμένα αντικείμενα, σωζόμενο ξύλο, ανακυκλωμένο μέταλλο ή vintage κομμάτια. Επιλέξτε φυσικά προϊόντα, όπως χαλιά από μαλλί ή γιούτα και υφάσματα από λινό ή οργανικό βαμβάκι και αφήστε τα φυτοφάρμακα και τα χημικά! Προσκαλέστε το εξωτερικό με την προσθήκη φυτών, τοιχογραφιών εμπνευσμένων από τη φύση ή ταπετσαριών.

φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΜΙΑ ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Το ρετρό επιστρέφει! Αυτά τα παλιά αλλά καλούδια σας περιμένουν σε vintage καταστήματα και online υπαίθριες αγορές. Μπορεί ακόμη και να κρύβονται μερικά vintage πετράδια στη σοφίτα, το υπόγειο ή το γκαράζ σας που θα μπορούσαν να αναζωογονηθούν και να δώσουν μια δεύτερη ζωή μέσω της αποκατάστασης ή της επανεπένδυσής τους!

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Η εξ αποστάσεως εργασία είναι πλέον πραγματικότητα λόγω της πανδημίας και επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος μείωσης των εκπομπών! Εάν δεν μπορείτε να διαθέσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο για ένα γραφείο, υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να προσθέσετε έναν χώρο εργασίας σε άλλους χώρους του σπιτιού σας. Σκεφτείτε μια μικρή γωνιά στο σαλόνι, το διάδρομό σας ή ίσως σκεφτείτε να μετατρέψετε μια ντουλάπα σε μίνι γραφείο. Όπου κι αν αποφασίσετε να στήσετε, φροντίστε να έχετε ένα άνετο γραφείο, μια άνετη εργονομική καρέκλα και εξαιρετικό φωτισμό!

Soulier Design Studio, http://www.soulierdesignstudio.com

Οι ακόλουθες δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

mm

Το σχέδιο και η αρχιτεκτονική είναι το απόλυτο ΠΑΘΟΣ μου και είναι από τα εφηβικά μου χρόνια. Ο δρόμος μου προς το DESIGN έχει πάρει μερικές ανατροπές και στροφές φορώντας πολλά καπέλα καριέρας όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο, ποτέ δεν εγκατέλειψα τη βαθιά αγάπη μου με το DESIGN. Τελικά, μετά την ολοκλήρωση της Εκπαίδευσης Εσωτερικού Σχεδιασμού πριν από πολλά χρόνια, ιδρύθηκε το Soulier Design Studio. Εκτός από Σχεδιαστής, είμαι Πιστοποιημένος Προπονητής Ζωής/Εκτελεστικού Προπονητή και επί του παρόντος επιδιώκω τον χαρακτηρισμό Well AP. Έχω δεσμευτεί σοβαρά να διαφοροποιούμαι ως ηγέτης στην ανθρώπινη υγεία και ευεξία στους χώρους όπου περνάμε τη ζωή μας. Μέλη – CaGBC (Canadian Green Building Council) και DDA (Accredited – Decorators and Designers Association of Canada) Πιστεύω ότι κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας πρέπει να είναι μια απίστευτα ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία, αλλά το πιο σημαντικό, το σπίτι σας πρέπει να υποστηρίζει την υγεία και την ευεξία σας -να εισαι.

mm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*