Προετοιμασία για ένα υπέροχο 2021 – Life Optimizer

Βρισκόμαστε πλέον στα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι απομένουν μόνο δύο μήνες πριν μπούμε στο 2021. Τι πρέπει να κάνουμε;

Λοιπόν, πιστεύω ότι πρέπει χρησιμοποιήστε τους δύο τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους για να χτίσετε γερά θεμέλια για το επόμενο έτος.

Περιττό να πούμε ότι το 2020 ήταν μια χρονιά προκλήσεων. Η μεγαλύτερη πρόκληση για πολλούς από εμάς, φυσικά, είναι η πανδημία του κορωνοϊού. Η πανδημία έχει επηρεάσει σχεδόν κάθε τομέα της ζωής μας. Αλλά εδώ είναι το θέμα: όπου υπάρχει δυσκολία, υπάρχει και ευκαιρία. Είναι απλώς θέμα οπτικής γωνίας. Όπως έγραψα στο How to Reinvent Yourself:

Η προοπτική σας καθορίζει τις ενέργειές σας, επομένως είναι απαραίτητο να έχετε μια θετική άποψη. Το να έχεις θετική άποψη θα σε ωθήσει να το πάρεις θετικός δράσεις με α θετικός στάση. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε από αυτήν την κατάσταση όχι μόνο επιζών αλλά ακμάζουσα.

Πιστεύω ότι μια τέτοια εποχή είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας. Αναλόγως, Το 2021 θα μπορούσε να είναι η στιγμή για το νέο σας να ευδοκιμήσετε. Γι’ αυτό θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπόλοιπη χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε το 2021 δυνατά!

Η ανάρτησή μου για την επανεφεύρεση του εαυτού μου έχει μερικές ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε:

  1. Προσδιορίστε τις βασικές σας δεξιότητες.
  2. Φανταστείτε νέες δυνατότητες.
  3. Δημιουργήστε πάθος για μάθηση.
  4. Πείραμα.
  5. Να είστε πολυμήχανοι.
  6. Αφιερώστε χρόνο για προβληματισμό.

Συμπληρώνοντάς τους, Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσετε τους δύο τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους για προετοιμασία για την επόμενη χρονιά:

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες. μη διστάσετε να μοιραστείτε τη δική σας στα σχόλια παρακάτω. Η ουσία είναι ότι θα πρέπει να ξεκινήσετε νωρίς για να κάνετε την επόμενη χρονιά υπέροχη!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*