4 Quick Hacks – Life Optimizer

Το χάρισμα είναι μια ισχυρή ικανότητα.

Όλοι οι κορυφαίοι ηγέτες, οι επιχειρηματίες, οι επιχειρηματίες και οι διασημότητες έχουν χάρισμα. Όταν οι άνθρωποι τους μιλάνε, νιώθουν σαν να τους γνωρίζουν όλη τους τη ζωή. Είναι σαν να τους τραβάει μια μαγνητική έλξη. Αυτή είναι η δύναμη του χαρίσματος.

Εάν μάθετε πώς να καλλιεργείτε και να κατακτάτε αυτήν την ικανότητα, θα έχει τεράστια επίδραση σε κάθε τομέα της ζωής σας. Θα είστε σε θέση να επηρεάσετε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλετε να κάνουν. Θα μπορέσετε να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια λατρεία που ακολουθεί ανθρώπους. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, το χάρισμα μπορεί να σας οδηγήσει στον τελικό προορισμό σας πολύ πιο γρήγορα.

Τι γίνεται όμως αν δεν θεωρείς τον εαυτό σου καθόλου χαρισματικό;

Μην ανησυχείς.

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε ότι είστε σούπερ γοητευτικός ή εξωστρεφής, μπορείτε ακόμα να βελτιώσετε το χάρισμά σας. Εδώ είναι τέσσερις γρήγορες εισβολές πώς να γίνεις πιο χαρισματικός.

1. Ξεκινήστε να χαμογελάτε περισσότερο

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να είσαι πιο χαρισματικός είναι να χαμογελάς περισσότερο.

Εάν αυτό είναι κάτι με το οποίο παλεύετε, πηγαίνετε και εξασκηθείτε τώρα. Βρείτε έναν καθρέφτη και αρχίστε να χαμογελάτε μπροστά του. Συνεχίστε να το κάνετε αυτό μέχρι να φαίνεται γνήσιο και όχι αναγκαστικό. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να λαμβάνεις ένα ψεύτικο χαμόγελο από κάποιον. Φωνάζει ανεντιμότητα και κάνει πολύ πιο δύσκολη την οικοδόμηση σχέσεων.

Χαμόγελο. Χαμόγελο. Χαμόγελο.

Θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, και θα κάνει το άτομο με το οποίο μιλάτε να νιώσει καλύτερα.

2. Δώστε ισχυρή επαφή με τα μάτια

Έχεις δώσει ποτέ σε κάποιον οπτική επαφή και νιώθεις ότι ρέει ενέργεια μεταξύ σας;

Νιώθεις την πίεση. Αυτή είναι η δύναμη της ισχυρής οπτικής επαφής.

Όταν μιλάτε με κάποιον, κλειδώστε τα μάτια μαζί του. Κοιτάξτε τους κατευθείαν στα μάτια. Μην αμφιταλαντεύεστε ούτε κοιτάζετε μακριά.

Αυτό είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να χτίσετε σχέσεις με τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος είναι γνωστός ως ένα από τα πιο χαρισματικά άτομα στη Γη, είναι γνωστός για την έντονη οπτική του επαφή.

Αν αναζητήσετε στο Google το «χάρισμα του Μπιλ Κλίντον», θα βρείτε εκατοντάδες αναρτήσεις ιστολογίου και άρθρα που μιλούν για αυτό.

Οι άνθρωποι που έχουν αλληλεπιδράσει μαζί του έχουν ενθουσιαστεί με το χάρισμά του. Τον περιγράφουν ως υπνωτιστικό για να μιλήσει επίσης. Σε κάνει να θέλεις να είσαι περισσότερο κοντά του. Εδώ είναι το αστείο μέρος – οι Ρεπουμπλικάνοι, που κανονικά δεν θα συμφωνούσαν με τις πολιτικές ή τις απόψεις του, είπαν ότι αφού μίλησαν μαζί του ένιωσαν ότι ήθελαν να τον υποστηρίξουν.

Και ξέρεις τι έκανε;

Δώστε τους ισχυρή οπτική επαφή.

Κάνε το.

3. Ενδιαφέρεστε

Προσέξτε ότι δεν είπα ότι είναι ενδιαφέρον.

Οχι.

Είναι σημαντικό να είσαι ενδιαφερόμενος στους ανθρώπους.

Ξέρεις τι νοιάζεται περισσότερο ο κόσμος;

Τους εαυτούς τους.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Αν δείξετε ενδιαφέρον για αυτούς, θα σας αρέσει αυτόματα.

Γιατί;

Γιατί τους έκανες να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους.

Και μπορείτε να δείξετε ενδιαφέρον για τους ανθρώπους χωρίς να χρειάζεται να φιλήσετε τον πισινό τους. Κάντε τους γνήσιες ερωτήσεις. Κάντε δηλώσεις για αυτούς. Δείξτε ενθουσιασμό και ενθουσιασμό απέναντί ​​τους.

Κάνοντας αυτό σας βοηθά να έχετε πιο αφοσιωμένες συνομιλίες με άτομα.

4. Εξασκηθείτε στην Αυτοδιασκέδαση

Το τελευταίο hack που μπορείτε να κάνετε για να γίνετε πιο χαρισματικοί είναι να διασκεδάζετε τον εαυτό σας.

Τι είναι η αυτοδιασκέδαση;

Είναι όταν λες ή κάνεις κάτι για τον μοναδικό λόγο εσύ βρείτε το διασκεδαστικό ή διασκεδαστικό. Δεν προσπαθείς να πάρεις μια αντίδραση από κάποιον. Δεν ψάχνετε για επικύρωση. Κάνεις κάτι καθαρά επειδή το ένιωθες.

Αυτό είναι αυτοδιασκέδαση.

Δείτε πώς μπορείτε να αναπτύξετε αυτήν την ικανότητα – Χαμηλώστε τον πήχη του τι βρίσκετε αστείο.

Μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά.

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που έχουν μια «σοφιστικέ» αίσθηση του χιούμορ συνήθως είναι πολύ εγωκεντρικοί. Θέλουν να φαίνονται και να αισθάνονται έξυπνοι, επομένως επιτρέπουν στους εαυτούς τους να γελούν μόνο με αστεία «υψηλού επιπέδου».

Αυτό μιλάει ο εγωισμός σου.

Τι προσπαθείς να αποδείξεις; Αυτός είναι ένας βαρετός τρόπος να ζεις τη ζωή. Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά. Δεν τους νοιάζει τι σκέφτεται κανείς για αυτούς.

Πες κάτι γιατί σε κάνει χαρούμενο. Μη σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτό. Μην τους νοιάζει αν το βρίσκουν αστείο ή όχι. Πες το γιατί εσύ το βρείτε ξεκαρδιστικό.

Υπάρχει κάτι που ονομάζεται «Νόμος της Μεταβίβασης του Κράτους». Ο νόμος ορίζει ότι ό,τι συναίσθημα νιώθετε θα το νιώσει και το άλλο άτομο. Αισθάνεστε άβολα; Θα νιώσουν άβολα. Αισθάνομαι χαρούμενη? Θα νιώσουν ευτυχισμένοι.

Γνωρίζοντας αυτό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας όταν πρόκειται για αυτοδιασκέδαση. Όταν λέτε κάτι που σας φαίνεται ξεκαρδιστικό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το βρουν και αστείο. Όλα είναι χάρη στον «Νόμο της Μεταβίβασης του Κράτους». Δοκίμασέ το.

***

Και πάμε.

Αυτά είναι τέσσερα γρήγορα hacks που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα για να είστε πιο χαρισματικοί. Βγες έξω και εξασκήστε τα αμέσως.

– Σχετικά με τον συγγραφέα –

Ο Έντουιν Τόρες είναι σε μια αποστολή να σας δείξει πώς να “επόμενο επίπεδο” κάθε τομέα της ζωής σας. Αν παλεύετε με την αυτοπεποίθησή σας, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε ένα “hack” μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας σε 5 λεπτά.

– Σχετικός πόρος –

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*