Τρία απλά πράγματα που μπορεί να θέλετε να κάνετε φέτος – Life Optimizer

Είμαστε τώρα στο 2022! Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ενθουσιασμένος για φέτος. Πιστεύω ότι είναι ένας χρόνος δυνατότητες. Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες. Εναπόκειται σε εσάς και σε εμένα να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτές τις ευκαιρίες.

Για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2022, ακολουθούν τρία απλά πράγματα που μπορεί να θέλετε να κάνετε φέτος.

1. Διαβάστε περισσότερα βιβλία

Προσέξτε ότι δεν είπα «διάβασε περισσότερα βιβλία» αλλά αντίθετα είπα «διάβασε περισσότερα βιβλία». Ποιά είναι η διαφορά? Καλά, αυτό που προτείνω είναι δεν για να αυξήσετε τον αριθμό των βιβλίων που διαβάζετε αλλά να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στην ανάγνωση βιβλίων.

Εάν στοχεύετε απλώς να αυξήσετε τον αριθμό των βιβλίων που διαβάζετε, μπορεί να έχετε την τάση να διαβάζετε εύκολα βιβλία επειδή μπορείτε να ολοκληρώσετε περισσότερα από αυτά. Αυτό μου συνέβη πριν από μερικά χρόνια. Αλλά πιστεύω ότι το σημαντικό στην ανάγνωση βιβλίων είναι το αξία παίρνετε από αυτά, όχι τον αριθμό των βιβλίων που διαβάζετε. Εάν χρειάζεται πολύς χρόνος για να διαβάσετε ένα βιβλίο, αλλά έχετε μεγαλύτερη αξία από αυτό από τρία εύκολα βιβλία, τότε προτιμήστε το!

Υπάρχουν πολλές επιλογές για εύκολη διασκέδαση στις μέρες μας, αλλά η ανάγνωση βιβλίων είναι επένδυση σε σας μελλοντικός.

2. Μάθετε μια νέα δεξιότητα

Μπορείτε να μάθετε σχεδόν οποιαδήποτε δεξιότητα, αρκεί να καταβάλετε προσπάθεια. Μην αφήνετε τις αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις να σας εμποδίζουν. Αντί να λέτε «απλώς δεν είμαι καλός στο γραφικό σχέδιο», πιστέψτε ότι μπορείτε να το κάνετε και αρχίστε να μαθαίνετε!

Είναι πεποίθησή μου ότι Το να φτάσει κανείς στο επίπεδο του 80% μιας δεξιότητας είναι σχεδόν εφικτό για όλους. Πηγαίνει από το επίπεδο του 80% στο 100% που απαιτεί ειδική δέσμευση που μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν. Αλλά το επίπεδο του 80% είναι αρκετά καλό για τις περισσότερες περιπτώσεις, και όταν συνδυάζεις πολλές από αυτές τις δεξιότητες, μπορείς να κάνεις θαύματα!

3. Συνδεθείτε με νέους ανθρώπους

Η ποιότητα των σχέσεών σας παίζει μεγάλο ρόλο στην ευτυχία σας. Γι’ αυτό ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να συνδεθείτε με νέα άτομα φέτος.

Προσέξτε ότι δεν είπα “συναντώ νέοι άνθρωποι» αλλά «συνδέω-συωδεομαι με νέους ανθρώπους». Αντί απλώς να γνωρίσετε περισσότερους ανθρώπους, βάλτε στόχο να δημιουργήσετε μια βαθύτερη σχέση μαζί τους. Ξέρω ότι αυτό είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, αλλά είναι ένας στόχος που αξίζει να στοχεύσεις.

***

Αυτό ήταν, τρία απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε φέτος. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*