Tips And Tricks – Home Trends Magazine

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΘΗΚΗ;

συμβουλές

Οι Καναδοί ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν πολλά να ενθουσιαστούν αυτές τις μέρες! Εάν είστε άνω των 55 ετών, υπάρχει ένα ειδικό χρηματοοικονομικό προϊόν που κερδίζει δημοτικότητα γρήγορα. Μια Αντίστροφη Υποθήκη σάς επιτρέπει να ξεκλειδώσετε έως και το 55% της αξίας του σπιτιού σας και να χρησιμοποιήσετε τα μετρητά τώρα για αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε να αναβαθμίσετε τον τρόπο ζωής σας στη συνταξιοδότηση, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας με μια «ζωντανή κληρονομιά». Το καλύτερο κομμάτι? Δεν χρειάζεται να κάνετε πληρωμές και μπορείτε να μείνετε στο σπίτι που αγαπάτε!

Vlad Sherbator, Εξυπνότερα δάνεια, http://www.smarter.loans

μεσίτης στεγαστικών δανείων

Καθώς πλησιάζει το νέο έτος, πολλοί από εμάς αφιερώνουμε χρόνο για να αναθεωρήσουμε την πρόοδό μας τον τελευταίο χρόνο και να κάνουμε σχέδια για να βελτιώσουμε τη ζωή μας το επόμενο έτος. Για πολλούς, αυτό περιλαμβάνει προόδους στην εργασία, βελτιώσεις στις επιχειρήσεις μας ή ακόμα και μια νέα καριέρα! Μια αλλαγή σταδιοδρομίας μπορεί να είναι ένα τρομακτικό εγχείρημα, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε το εισόδημά σας και να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στο μέλλον σας! Δεν χρειάζεται κάθε αλλαγή καριέρας να είναι δύσκολη! Ένας κλάδος που αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται με άλματα και όρια είναι ο κλάδος των μεσιτών στεγαστικών δανείων! Ως μεσίτης στεγαστικών δανείων, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα αρκετά μεγάλο εισόδημα βοηθώντας τους άλλους να εξασφαλίσουν το μέλλον τους ταυτόχρονα και μπορείτε να γίνετε αδειούχος μεσίτης σε μόλις 5 εβδομάδες! Αν ψάχνετε για μια νέα καριέρα όπου μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και να έχετε ένα αρκετά μεγάλο εισόδημα, αυτή είναι μια επιλογή που θα θέλετε να εξετάσετε!

Joe White, REMIC, http://www.remic.ca

συμβουλές

Ο στόχος όταν αγοράζετε ένα όχημα είναι να βρείτε κάτι που σας αρέσει που να είναι αξιόπιστο και να έχει καλή μεταπωλητική αξία στο μέλλον! Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά οχημάτων.

ΣΤΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ της μάρκας και των μοντέλων κάνοντας μια λίστα με το τι ψάχνετε σε ένα όχημα και τι δεν θέλετε.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ στους καταναλωτές να ερευνήσουν τις επιλογές του οχήματός σας. Οι κριτικές και τα σχόλια που αφήνουν άλλοι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό ενοχλητικών μοντέλων.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ είναι για εσάς να το δοκιμάσετε για να βεβαιωθείτε ότι η άνεση είναι της αρεσκείας σας και η οδήγηση είναι αυτό που αναζητάτε.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και ένα πρόσφατο Carfax. Ένα πρόσφατο Carfax μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το όχημα είχε εμπλακεί σε προηγούμενα ατυχήματα, ποιο μέρος του οχήματος υπέστη ζημιά και το κόστος των επισκευών.

ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ η καλύτερη συμφωνία. Για παράδειγμα, το να περιλαμβάνεται ένα καλό πρόγραμμα εγγύησης είναι συχνά καλύτερο από μια πτώση της τιμής.

Thamara Joseph, Signature Auto and Suites, http://www.signaturesautos.ca

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, εμπεριστατωμένες συμβουλές ανακαίνισης και σχεδίασης, συνδυασμοί παλέτας χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*