Τι λένε οι επαγγελματίες

Τιμή προς πώληση

πλεονεκτήματα

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;

Οι ειδικοί θα σας δώσουν κάθε είδους συμβουλές για την προώθηση, την τιμολόγηση, τη σκηνοθεσία κ.λπ., αλλά στο τέλος της ημέρας – υπάρχει ένα βασικό συστατικό που αναζητά κάθε αγοραστής σπιτιού και αυτό είναι η ηρεμία.

Πώς λοιπόν παρέχουμε ψυχική ηρεμία; Φροντίζοντας να αντιμετωπίζονται εκ των προτέρων όλες οι ανησυχίες και τα πιθανά ζητήματα. Για να γίνει αυτό, συνιστούμε μια πλήρη επιθεώρηση του σπιτιού πριν από τη λίστα. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι γνωρίζετε τυχόν ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν εκ των προτέρων, αλλά παρέχει στους αγοραστές την ησυχία τους, γνωρίζοντας ότι είναι κάτι λιγότερο που πρέπει να κάνουν. Αυτό συχνά οδηγεί σε υψηλότερες προσφορές και μειώνει τον κίνδυνο να καταρρεύσει η συμφωνία όταν οι αγοραστές κάνουν τη δική τους επιθεώρηση μετά την υποβολή μιας προσφοράς! Αν και δεν είναι κοινή πρακτική, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι και μια προκαταρκτική επιθεώρηση στο σπίτι είναι κάτι που κάνω για τους πελάτες μου γιατί ξέρω ότι κάνει τη διαφορά!

Geoff Pershick, EXP Realty, http://www.geoffpershick.com

Mortgage Pro

πλεονεκτήματα

Τα αρχικά στάδια μιας αίτησης στεγαστικού δανείου μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία, ακόμη και για όσους είναι έτοιμοι. Για ορισμένους, μπορεί να υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους απορρίπτεστε, συμπεριλαμβανομένης της κακής πίστωσης. Τα χαμηλά πιστωτικά σκορ μπορεί απλώς να είναι αποτέλεσμα κακής τύχης ή κακών οικονομικών αποφάσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για δάνειο ή υποθήκη. Όταν επιλέγετε να συνεργαστείτε με μια ιδιωτική μεσιτεία στεγαστικών δανείων, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι όσον αφορά τα κακά πιστωτικά δάνεια, ειδικά εάν έχετε ακίνητο.

Η βελτίωση της πιστωτικής σας βαθμολογίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι είστε σε θέση να εξοφλήσουν την υποθήκη σας.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να γίνει αυτό:

1. Μάθετε όλες τις «πιστωτικές» οδηγίες
2. Έγκαιρη πληρωμή λογαριασμού
3. Αυξήστε το όριο σας
4. Αμφισβήτηση γραμματικών λαθών
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να βελτιώσετε την πίστωσή σας ή πώς
για να υποβάλετε αίτηση για ένα κακό πιστωτικό δάνειο, είναι σημαντικό να μιλήσετε με τον α
αδειοδοτημένος επαγγελματίας για να λάβετε όλες τις λεπτομέρειες πριν με επιτυχία
προχωρώντας μπροστά.

Jayde Samarzija, JMS Mortgages, http://www.jmsmortgages.com

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;

μπροστά από το σπίτι

Ενώ ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις, υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι κοινά μεταξύ σχεδόν όλων των κατοίκων μας. Όταν επιλέγουν τον οίκο ευγηρίας τους, αναζητούν 5 βασικά πράγματα.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ Να μπορείς να γερνάς με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Τόσο η συντροφικότητα και η αίσθηση του ανήκειν όσο και η ικανότητα να συνεχίζεις να απολαμβάνεις πολιτιστικές και πνευματικές παραδόσεις.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Έχοντας έναν χώρο ασφαλή και ασφαλή, ικανοποιούνται οι σωματικές, ψυχικές και πνευματικές τους ανάγκες.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Να βρουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ της φροντίδας που απαιτείται για το στάδιο της ζωής τους και της ανεξαρτησίας να απολαμβάνουν ακόμα τα πράγματα που αγαπούν να κάνουν.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Συγκεκριμένα, η ικανότητα να παραμένει κοντά στην οικογένεια και να συμμετέχει η οικογένεια στη ζωή και στη φροντίδα τους.

Ένας από τους λόγους που πολλοί από τους κατοίκους μας επέλεξαν το Rhapsody Lodge ήταν λόγω της ικανότητάς μας να καλύπτουμε αυτές τις βασικές ανάγκες και την ευελιξία να προσαρμόζουμε τα καταλύματα και τις υπηρεσίες καθώς αλλάζουν και οι ανάγκες τους!

Whoston Wray, Γηροκομείο Rhapsody Lodge, http://www. rhapsodyretirementhome.ca

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, εμπεριστατωμένες συμβουλές ανακαίνισης και σχεδίασης, συνδυασμοί παλέτας χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*