Συμβουλές για το σπίτι και τον τρόπο ζωής από τους επαγγελματίες

Colin Cowie, σχεδιαστής εκδηλώσεων διασημοτήτων

συμβουλές τρόπου ζωής

Διοργανώστε το τέλειο εορταστικό δείπνο, ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες:

ΜΗΝ ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ. Ξεκινήστε από την εξώπορτα με το στεφάνι και μεταφέρετε το θέμα σας από το δέντρο στο τζάκι και μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε την τραπεζαρία.

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. Φτιάξτε μια λίστα αναπαραγωγής για τις γιορτές. Συμβουλή: δεν χρειάζεται κάθε τραγούδι να είναι μια μελωδία διακοπών.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Ετοιμάστε όσο περισσότερο φαγητό εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να περάσετε χρόνο με τους καλεσμένους σας και όχι στην κουζίνα.

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ. Οι φρυγανισμένοι ξηροί καρποί με μπαχαρικά θυμίζουν πάντα τις γιορτές. Απλώς καβουρδίστε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και στη συνέχεια πασπαλίστε με μαύρο πιπέρι, καγιέν ή κύμινο για μια ιδιαίτερη απόλαυση.

Paul Taylor, Brickhouse Gym

Οι διακοπές μπορεί να είναι μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του χρόνου για να παραμείνετε δραστήριοι. Ακολουθούν τρεις εύκολες συμβουλές για να παραμείνετε σε καλό δρόμο με τον στόχο της φυσικής σας κατάστασης κατά την περίοδο των γιορτών.

1. Βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να είστε ενεργοί. Μαζέψτε μαζί και κάντε μια βόλτα με την οικογένειά σας για να δείτε τα φώτα ή δοκιμάστε δραστηριότητες όπως πατινάζ ή σκι. Ενσωματώστε τη φυσική δραστηριότητα στις παραδόσεις των διακοπών σας.

2. Η καλή διατροφή είναι μέρος της διατήρησης της φόρμας. Προσέξτε τα μεγέθη της μερίδας σας και πίνετε άφθονο νερό. Φάτε κάτι μικρό πριν πάτε σε αυτό το γιορτινό πάρτι, έτσι δεν θα φτάσετε με άδειο στομάχι.

3. Ακριβώς όπως θα προγραμματίζατε χρόνο για μια συνάντηση στη δουλειά ή για ψώνια διακοπών, όταν βρίσκετε χρόνο στο ημερολόγιό σας για άσκηση, είναι πιο πιθανό να συμβεί. Αναθεωρήστε την εβδομάδα που ακολουθεί και βρείτε τις πιο πρακτικές ώρες για άσκηση.

Jeff Wright, The Great Plumbing Co.

υδραυλικά

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά μειονεκτήματα στην πρόσληψη ενός υδραυλικού χωρίς άδεια είναι ότι ένα άτομο χωρίς άδεια δεν θα μπορεί να αποκτήσει ασφάλιση. Το νερό μπορεί να είναι απρόβλεπτο και επιζήμιο αν δεν ξέρετε τι κάνετε. Φανταστείτε να προσλαμβάνετε ένα άτομο χωρίς άδεια για να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια, για να καταλήξετε με ένα πλημμυρισμένο σπίτι αντί για ένα ολοκληρωμένο έργο.

Δεν είναι μόνο η ζημιά στο νερό που πρέπει να ανησυχείτε. Το σπίτι σας θα μπορούσε ακόμη και να πυρποληθεί κατά τη συγκόλληση εάν το άτομο δεν ξέρει τι κάνει. Χωρίς την κατάλληλη ασφάλιση, το κόστος για την αποκατάσταση της πλημμύρας ή της πυρκαγιάς θα βαρύνει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και την ασφάλειά του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρόσληψη ενός ατόμου με τα κατάλληλα διαπιστευτήρια και ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι τόσο σημαντική. Αν κάτι πάει στραβά, καλύπτονται και τα δύο μέρη.

Kevin Breitner, CRESI

Σας προκαλώ να βρείτε μια επενδυτική ευκαιρία (εκτός από το Real Estate) που θα σας επιτρέψει να το αγοράσετε μόνο με προκαταβολή 20% και να ζητήσετε από τρίτο να πληρώσει το υπόλοιπο 80% για εσάς, ενώ το περιουσιακό στοιχείο συνεχίζει να ανατιμάται. Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η επένδυση έχει να κάνει με τα μαθηματικά και οι αποδόσεις με ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο υπερβαίνουν κατά πολύ τις «κακές ιστορίες» που ακούτε. Και πάλι, για να το κρατήσουμε απλά σχετικά με τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, η ομάδα CRESI όχι μόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα υπέροχο ακίνητο για ενοικίαση, αλλά θα σας βρούμε επίσης έναν υπέροχο ενοικιαστή και θα τα διαχειριστούμε όλα για εσάς, αφαιρώντας όλο τον πονοκέφαλο και αφήνοντας το επιπλέον εισόδημα στο την τσέπη σου.

Jennifer Kaiman, Pretty Puppy Smiles

συμβουλές τρόπου ζωής

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε το στόμα του σκύλου σας υγιές είναι να κάνετε τακτικό καθαρισμό όπως κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας. Διατηρώντας τα δόντια Furbabies σας απαλλαγμένα από πλάκα και πέτρα, τα βοηθούν να έχουν μεγαλύτερη, υγιέστερη και πιο ευτυχισμένη ζωή. Το Pretty Puppy Smiles είναι χωρίς αναισθησία. Όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους της αναισθησίας και δεν θα τη χρησιμοποιούσαμε τακτικά σε εμάς ή στην οικογένειά μας. Το πάθος και η αγάπη μου για τα σκυλιά είναι η διαφορά στο Pretty Puppy Smiles. Μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το μόνο άτομο που εργάζεται με τον σκύλο σας είναι ο ιδιοκτήτης που είναι άριστα εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος.

Παράθυρα πάνω στην πόλη

Αναζητάτε έναν εξαιρετικό τρόπο για να εξισορροπήσετε την εκπληκτική θέα και το απόρρητο; Οι αποχρώσεις UMOTION Zebra προσφέρουν δύο στρώματα εναλλασσόμενου, ριγέ, ελαφρού υφάσματος φιλτραρίσματος που μπορούν να ευθυγραμμιστούν για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εξασθενημένη θέα, να κλιμακωθούν για να δημιουργήσουν ιδιωτικότητα, να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του παραθύρου ή να σηκωθούν μακριά για ένα πλήρως εκτεθειμένο παράθυρο

Φρανκ Σιλέτι, Υπουργικό Συμβούλιο που αναπολεί

ντουλάπια

Η κουζίνα σας έχει πολλές δυνατότητες. Με τις γιορτές να πλησιάζουν, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να δώσετε ένα λίφτινγκ στο χώρο σας! Μπορείτε να κάνετε DIY μια αναδιαμόρφωση κουζίνας με ανακαίνιση ντουλαπιών ή αλλαγή θυρών για ένα κλάσμα του κόστους μιας επαγγελματικής ανακαίνισης. Με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και ντουλάπια καναδικής κατασκευής από το Cabinet Refacing To Go, η κουζίνα σας μπορεί να μοιάζει εγκαίρως σαν ένας ολοκαίνουργιος χώρος για τη φιλοξενία διακοπών!

Clyde Bryant, Main Street Mortgages

Γνωρίζατε ότι οι Καναδοί έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν υποθήκη σε ένα ακίνητο μέσα σε έναν καταχωρημένο λογαριασμό, όπως ένα RRSP ή ένα TFSA; Τα χρήματά σας χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση μιας υποθήκης σε επιλεγμένο ακίνητο (Οικιακό ή Εμπορικό) που προσφέρει πραγματική, φυσική ασφάλεια για την επένδυσή σας, ενώ παράγει καθαρές αποδόσεις 7 έως 10% ετησίως για το χαρτοφυλάκιό σας. Ως μεσίτης στεγαστικών δανείων σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε και να αυξήσετε τον πλούτο σας!

Michal J. Cerny, Ambassador Fine Homes

συμβουλές τρόπου ζωής

Η απλοποιημένη διαδικασία προσαρμοσμένου σχεδιασμού του σπιτιού σας με τον πραγματικό κατασκευαστή εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Η διαδικασία σχεδιασμού εξετάζει ταυτόχρονα πώς θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία κατασκευής, εξαλείφοντας τις αρχιτεκτονικές αλλαγές που οφείλονται σε δομικές απαιτήσεις.

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*