Mantel Inspirations – Home Trends Magazine

πεζούλι

Wall, Chalk Paint® από την Annie Sloan στο Aubusson. Τζάκι και καθρέφτης στην Παλόμα. http://www.anniesloan.com

Για να ξεκινήσετε τη διακόσμηση του μανδύα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε προμήθειες για να δέσετε φωτάκια, να κολλήσετε κορδέλες και να κρεμάσετε στολίδια. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει στριφτούς δεσμούς, floral σύρμα, συρματοκόπτες, καθαριστικά σωλήνων, ιμάντες ζαπ, κ.λπ.

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: ΠΡΑΣΙΝΟ Αποφασίστε για το υλικό της γιρλάντας σας και μην φοβάστε να το ανακατέψετε! Μπορείτε ακόμη και να αναμίξετε αληθινό και τεχνητό μαζί.

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΦΩΣ Εάν έχετε βύσμα στο τζάμι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικά φώτα, διαφορετικά σχεδιάστε μερικά σκέλη από αυτά που λειτουργούν με μπαταρία. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ δύο διαφορετικά μεγέθη και στυλ λαμπτήρων, αλλά να παραμένω στην ίδια θερμοκρασία χρώματος. Τυλίξτε φώτα γύρω από τα κλαδιά που τρέχουν από το πιο απομακρυσμένο σημείο σας πίσω στο βύσμα. Με τους κλώνους που λειτουργούν με μπαταρία, κρύψτε τη μπαταρία κάτω από ένα μεγάλο κλαδί κάπου εύκολα προσβάσιμα για να τα ενεργοποιήσετε και να τα απενεργοποιήσετε. Μόλις είστε γενικά ευχαριστημένοι με τις φωτεινές τοποθεσίες, χρησιμοποιήστε πράσινα στριφτάρια για να τα διατηρήσετε στη θέση τους και να βοηθήσετε να κατευθύνετε τους λαμπτήρες. Να εργάζεστε πάντα με τα φώτα αναμμένα, αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να δείτε αν είναι ομοιόμορφα.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Όπως όταν διακοσμείτε ένα δέντρο, σχεδιάστε να έχετε διαφορετικά μεγέθη και στυλ στολίδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στρώσετε και να δημιουργήσετε ενδιαφέρον. Σκεφτείτε το χρωματικό σχέδιο στο δέντρο σας ή στο δωμάτιό σας γενικά.

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ Σκεφτείτε έξω από το κουτί – αυτό μπορεί να είναι φαρδιά κορδέλα (6”+), ξύλινες χάντρες, κλωστές λινάτσας, φτερά κ.λπ. Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, ξεκινήστε από τη μέση και ασκηθείτε μέχρι τα άκρα.

ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΔΑΡΙΑ Αυτά θα μπορούσαν να είναι τεχνητά ή πραγματικά και να διατίθενται σε πολλά μεγέθη και ποικιλίες. Για πιο φυσική εμφάνιση, επιλέξτε επιλογές που μοιάζουν με κόκκινα μούρα ή φύλλα ευκαλύπτου. Για μια λαμπερή εμφάνιση, προσθέστε χρυσές ή ασημένιες επιλογές.

ΚΕΙΜΕΝΟ του Trish Knight http://www.knightvarga.com

Φωτογραφίες από: Kids Help Phone’s Homes for the Holidays, Φωτογραφία Janis Nicolay
Αριστερή φωτογραφία: Σχεδιασμός Tanya Krpan Floral από Hilary Miles Flowers Χορηγός λιανικής Indigo
Δεξιά φωτογραφία: Σχέδιο Karin Bohn Floral από το The Granville Island Florist

Διακόσμηση Mantel We Love

Δεξιά εικόνα – Lowes http://www.lowes.com

Αριστερή εικόνα – Canadian Tire http://www.canadiantire.ca

Αριστερή εικόνα – Σχέδιο από την Gillian Segal Design
Ανθινος από τη Hana By Celsia
Χορηγός λιανικής Avenue Road

Δεξιά εικόνα – Σχέδιο από την KPM Design
Ανθινος από τον West Van Florist
Χορηγός λιανικής Εργασίες κήπου

Τα τελευταία 17 χρόνια, σχεδιαστές, ανθοπώλες και έμποροι λιανικής σε όλη την Κάτω Ηπειρωτική χώρα συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν εκπληκτικές περιηγήσεις σε εξοχικά σπίτια για την υποστήριξη του Kids Help Phone. Φέτος, για δεύτερη χρονιά, η περιοδεία θα είναι διαθέσιμη σε εικονική μορφή που θα μπορείτε να την απολαύσετε σε όλη τη χώρα! Από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για την υποστήριξη του Kids Help Phone και να έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε εικονικά σε 5 υπέροχα σπίτια διακοσμημένα για την περίοδο των γιορτών! Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι Todd & Rebecca Talbot συνεργάστηκαν με το Homes for the Holidays φέτος, ανοίγοντας τις πόρτες και στο γοητευτικό οικογενειακό τους σπίτι.

Αυτή η ετήσια εκδήλωση συγκεντρώνει χρήματα για το Kids Help Phone, τη μοναδική εθνική υπηρεσία του Καναδά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, η οποία προσφέρει δίγλωσση (αγγλικά και γαλλικά) επαγγελματική συμβουλευτική, πληροφορίες και παραπομπές και υποστήριξη από εθελοντές, βασισμένη σε κείμενο σε νέους. Για περισσότερες πληροφορίες και για αγορά εισιτηρίων ή για δωρεά στο Kids Help Phone, επισκεφθείτε http://www.homesfortheholidays.ca ή ακολουθήστε μας στο Instagram @homesfortheholidaysvan

Φωτογραφία από Janis Nicolay

Αριστερή φωτογραφία: Design από την Purity Design, Ανθινος από Floralista, Χορηγός λιανικής Αγγειοπλάστες

Δεξιά Φωτογραφία: Design από τον Knight Varga Interiors, Ανθινος από την Hilary Miles Flowers, Χορηγός λιανικής Ο κόλπος

Παιδιά Βοήθεια Τηλεφωνικά Σπίτια για τις διακοπές

Φωτογραφία από την Janis Nicolay

Σχέδιο από τον Knight Varga Interiors

Ανθινος από την Hilary Miles Flowers

Χορηγοί λιανικής Indigo και Tweet Shoppe

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*