#EcoHoliday – Home Trends Magazine

Η προσπάθεια να είμαστε βιώσιμοι και να μειώσουμε τα απόβλητα αυτή την εποχή του χρόνου μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Ακολουθούν μερικές οικολογικές συμβουλές διακόσμησης για να διατηρήσετε το σπίτι σας υγιές και χαρούμενο αυτές τις γιορτές.

οικολογικές διακοπές

ΦΩΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Τι είναι ένα εορταστικό τραπέζι χωρίς αυτή την υπέροχη λάμψη και ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα κεριά; Για να διατηρήσετε την ποιότητα του αέρα σας υγιή και χαρούμενη, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε κεριά από κερί μέλισσας ή σόγιας αντί για τοξικά κεριά με βάση το πετρέλαιο.

οικολογικές διακοπές

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΛΙΚΙ Υπάρχουν χιλιάδες υπέροχα χαρτιά περιτυλίγματος για να διαλέξετε. Σίγουρα, όλο αυτό το περιτύλιγμα δώρου φαίνεται εκπληκτικό κάτω από το δέντρο, αλλά υπάρχουν περισσότερες φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές που δεν είναι τόσο σπάταλες, και το πιθανότερο είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εμπορικής συσκευασίας δώρου περιέχει μέταλλα ή πλαστικά και επομένως δεν είναι ανακυκλώσιμα. Το ανακυκλωμένο καφέ χαρτί κραφτ και τα κουτιά για δώρα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Είναι εξαιρετικά δυνατό και πολύ φθηνό. Με μερικές δημιουργικές πινελιές που προστίθενται στο δώρο σας, όπως κορδέλα, κουκουνάρια, άκρες από κλαδιά κέδρου, πυξάρι, αποξηραμένα πορτοκάλια ή οποιουσδήποτε θησαυρούς εμπνευσμένους από τη φύση μπορείτε να βρείτε, όχι μόνο θα έχετε ένα όμορφο δημιουργικό πακέτο για να δώσετε σε έναν φίλο ή αγαπημένο ένα αλλά ένα που έχει επίσης στο μυαλό του το περιβάλλον. Φορέστε λοιπόν τις αγαπημένες σας γιορτινές μελωδίες, πάρτε το ρόφημα της επιλογής σας, καθίστε μπροστά στο δέντρο και τυλίξτε το!

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ω ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ Πραγματικό ή τεχνητό δέντρο; Η μεγάλη συζήτηση! Ένα πραγματικό δέντρο είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον και βιώσιμη επιλογή. Όχι μόνο η αγορά ενός δέντρου από ένα αγρόκτημα βοηθά στην υποστήριξη του τοπικού ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης, αλλά όταν τελειώσουν οι διακοπές, το δέντρο μπορεί να προστεθεί στο κομπόστ σας, να ανακυκλωθεί σε σάπια φύλλα ή αν έχετε αγοράσει ένα δέντρο σε γλάστρα, μπορεί να φυτευτεί. Τα τεχνητά δέντρα από πλαστικό μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αλλά στο τέλος της ζωής τους καταλήγουν σε χωματερές καθώς δεν ανακυκλώνονται εύκολα.

Τα πλαστικά διακοσμητικά δεν ταιριάζουν με τη μητέρα φύση! Πάρτε ένα καλάθι και πηγαίνετε για μια βόλτα στην αυλή σας ή ιδανικά ένα δάσος. Το δάπεδο του δάσους είναι ένα σεντούκι θησαυρού που ξεχειλίζει από φυσικά στοιχεία όπως κλαδιά πεύκου ή κέδρου, ξύλο, χλωρίδα, μούρα, σκυλόξυλο και κουκουνάρια για ατελείωτα οικολογικά έργα DIY. Στεφάνια πόρτας, γιρλάντες από τζάκι, κουτιά παραθύρων, ένα κεντρικό τραπέζι διακοπών είναι μερικές μόνο ιδέες που μπορείτε να δημιουργήσετε για να προσθέσετε λίγη ζεστασιά και θαλπωρή στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ως μπόνους, η διακόσμηση εμπνευσμένη από τη φύση συντονίζεται άψογα με όλα τα στυλ!

Deborah soulier

Κείμενο και σχέδια της Deborah Soulier, http://www.soulierdesignstudio.com

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

mm

Το σχέδιο και η αρχιτεκτονική είναι το απόλυτο ΠΑΘΟΣ μου και είναι από τα εφηβικά μου χρόνια. Ο δρόμος μου προς το DESIGN έχει πάρει μερικές ανατροπές και στροφές φορώντας πολλά καπέλα καριέρας όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο, ποτέ δεν εγκατέλειψα τη βαθιά αγάπη μου με το DESIGN. Τελικά, μετά την ολοκλήρωση της Εκπαίδευσης Εσωτερικού Σχεδιασμού πριν από πολλά χρόνια, ιδρύθηκε το Soulier Design Studio. Εκτός από Σχεδιαστής, είμαι Πιστοποιημένος Προπονητής Ζωής/Εκτελεστικού Προπονητή και επί του παρόντος επιδιώκω τον χαρακτηρισμό Well AP. Έχω δεσμευτεί σοβαρά να διαφοροποιούμαι ως ηγέτης στην ανθρώπινη υγεία και ευεξία στους χώρους όπου περνάμε τη ζωή μας. Μέλη – CaGBC (Canadian Green Building Council) και DDA (Accredited – Decorators and Designers Association of Canada) Πιστεύω ότι κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας πρέπει να είναι μια απίστευτα ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία, αλλά το πιο σημαντικό, το σπίτι σας πρέπει να υποστηρίζει την υγεία και την ευεξία σας -να εισαι.

mm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*