Νέο Έτος, Νέος εσύ; – Home Trends Magazine

νέος χρόνος

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις αποφάσεις της νέας χρονιάς δεν είναι ότι δεν τις τηρούμε. Είναι ότι εστιάζουν πρωτίστως στα αρνητικά! Αφιερώνουμε χρόνο διαλέγοντας όλα τα πράγματα που δεν μας αρέσουν στη ζωή μας, προκειμένου να καταλήξουμε σε μια μεγάλη λίστα με μεγάλες αλλαγές στη ζωή που δεσμευόμαστε να κάνουμε τη νέα χρονιά.

Φέτος, αντί να εστιάσω σε όλα όσα δεν έχω καταφέρει ή σε όλα τα πράγματα που θα ήθελα να αλλάξω, θέλω να επικεντρωθώ στα θετικά. Θέλω να γιορτάσω τις περιοχές όπου μεγάλωσα φέτος. Θέλω να αναγνωρίσω τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό στο ταξίδι μου τον περασμένο χρόνο. Θέλω να εστιάσω στις όμορφες στιγμές, στις ιδιαίτερες αναμνήσεις και σε όλα τα υπέροχα πράγματα που συχνά παραβλέπονται στη ξέφρενη βιασύνη για να δημιουργήσω μια λίστα με «απαραίτητες βελτιώσεις!»

Ενώ θα βάλω ακόμα στόχους για τη νέα χρονιά, υπάρχουν επίσης 3 απλά, θετικά βήματα που σκοπεύω να κάνω για τη νέα χρονιά!

Θα κάνω μια λίστα με τους ανθρώπους που έχουν επηρεάσει τη ζωή μου τα περισσότερα τον περασμένο χρόνο και θα γράψω μια σύντομη επιστολή αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης σε καθένα από αυτά τα άτομα.

Θα συμπεριλάβω τον εαυτό μου σε αυτή τη λίστακαι να γράψω στον εαυτό μου ένα γράμμα, αναγνωρίζοντας όλη την ανάπτυξη και την πρόοδο που έχω κάνει τον τελευταίο χρόνο. (Και μετά, θα κάνω ένα ωραίο ζεστό αφρόλουτρο και θα διαβάσω το γράμμα στον εαυτό μου! Γιατί τα αφρόλουτρα με κάνουν να χαμογελάω και το αξίζω.)

Τέλος, πριν βάλω τους στόχους μου για το 2022, Θα κάνω μια λίστα με όλα τα πράγματα που έχω καταφέρει το 2021 και αφιερώστε λίγα λεπτά για να γιορτάσετε αυτές τις επιτυχίες πριν ξεκινήσω να σχεδιάζω την επόμενη χρονιά αυτού του ταξιδιού!

Φέτος, για μένα ούτως ή άλλως, ο νέος χρόνος θα είναι μια εποχή γιορτής και χαράς, όχι μια στιγμή για να τσακωθώ για πράγματα που δεν έχω κάνει ακόμα. Ελα μαζί μου! – Crystal Williams, Senior Associate Editor

νέος χρόνος

Κινήσεις καριέρας

Νέα χρονιά, νέα καριέρα! Θέλατε μια αλλαγή καριέρας αλλά την αναβάλλατε; Δεν υπάρχει λόγος να κρατηθεί
Περιμένετε, η Μεσιτεία Υποθηκών μπορεί να είναι η ιδανική για εσάς. Σε μόλις 5 ημέρες μπορείτε να ξεκινήσετε μια καριέρα που βοηθά τους άλλους
κανονίσουν τα οικονομικά τους και πάρουν το σπίτι των ονείρων τους. Δεδομένου ότι οι στεγαστικοί πράκτορες πληρώνονται συνήθως με προμήθεια από τον δανειστή μετά τη χρηματοδότηση της υποθήκης, έχετε τη δύναμη να αυξήσετε το εισόδημά σας εκθετικά. Γιατί να περιμένετε άλλο;

Υπάρχουν 3 βήματα για να λάβετε άδεια στο Οντάριο:

1. ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ – Το μάθημα μπορεί να γίνει σε μόλις 5 ημέρες για μόλις 338 $.
2. ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ – Πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σε μεσιτεία στεγαστικών δανείων για να μπορέσετε να λάβετε άδεια.
3. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ FSRA – Η μεσιτεία στεγαστικών δανείων με άδεια FSRA (πρώην FSCO) ισχύει για την FSRA για την άδεια του στεγαστικού σας.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε αυτή τη νέα χρονιά από το να ξεκινήσετε μια νέα και συναρπαστική καριέρα. Εάν μια νέα επαγγελματική πορεία είναι στο δρόμο σας
λίστα επίλυσης, μην περιμένετε άλλο και γίνετε Μεσίτης Υποθηκών σε μόλις 5 ημέρες! Τι σας εμποδίζει να πετύχετε τους στόχους σας; Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε http://www.remic.ca και αν εγγραφείτε, χρησιμοποιήστε τον κωδικό CHT2021 για έκπτωση 50 $!

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

mm

Ως Online Editor για το Canadian Home Trends Magazine, η Crystal έχει πάθος για το σχεδιασμό και τη διακόσμηση. Της αρέσει να περιηγείται στο διαδίκτυο για να βρει νέες, συναρπαστικές ιδέες διακόσμησης, έργα DIY και μοναδικά προϊόντα για να μοιραστεί με τους αναγνώστες της. Με επίσημη εκπαίδευση στο γραφικό σχέδιο και ένα υπόβαθρο στον επιχειρηματικό σχεδιασμό/σχεδιασμό εκδηλώσεων, η Crystal εξετάζει το σχέδιο από όλες τις γωνίες για να δώσει στους αναγνώστες μια νέα προοπτική.

mm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*