Κορυφαίες ανακαινίσεις για Baby Boomers και Generation X

Το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά — και αυτό είναι ακριβώς το σύνθημα με το οποίο αρχίζουν να ζουν πολλοί μεγαλύτεροι Αμερικανοί. Σύμφωνα με το AgingInPlace.org, περίπου εννέα στους 10 ηλικιωμένους σκοπεύουν να παραμείνουν στα σπίτια τους για τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια. Το Pew Research Center αναφέρει ότι το 27% των ενηλίκων των ΗΠΑ ηλικίας 60 ετών και άνω ζουν μόνοι για να «γεράσουν, να αισθάνονται νεότεροι». Ο αριθμός των Αμερικανών που ζουν από 85 ετών και άνω αυξάνεται, φθάνοντας περίπου τα 19 εκατομμύρια μέχρι το 2050. Επειδή σχεδόν το ένα τρίτο των ηλικιωμένων που μένουν στα σπίτια τους ζουν μόνοι, είναι λογικό να αναβαθμίζονται τα σπίτια για να βοηθήσουν άτομα με γήρανση στη θέση τους.

Πολλές ανακαινίσεις και προσθήκες σπιτιών είναι ιδανικές για τη δημιουργία ασφαλών και χωρίς ανησυχία περιβάλλοντα για τους ιδιοκτήτες κατοικιών μεγαλύτερης ηλικίας. Παρακάτω είναι μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε.

Αντιολισθητικά δάπεδα

Το αντιολισθητικό ή αντιολισθητικό δάπεδο παρέχει ασφαλέστερο περιβάλλον, ακόμη και όταν είναι υγρό. Αυτός ο τύπος δαπέδου είναι μια ασφαλής επιλογή για μπάνια, κουζίνες και δωμάτια πλυντηρίων — οπουδήποτε μπορεί να χυθεί νερό ή να μην είναι καθαρά ορατό.

Ανάλογα με το στυλ που προτιμάτε και τον επιθυμητό βαθμό ασφάλειας, οι αντιολισθητικές επιλογές δαπέδων κυμαίνονται από βινύλιο έως λινέλαιο έως καουτσούκ και πολλά άλλα ενδιάμεσα.

Προσβασιμότητα μπάνιου

Είναι εύκολο να προσθέσετε ένα νέο μπάνιο σε ένα βολικό μέρος. Χρησιμοποιώντας οικονομικές αντλίες αποχέτευσης και διαβροχής Saniflo πάνω από το δάπεδο, μπορείτε κυριολεκτικά να τοποθετήσετε ένα νέο μπάνιο και να αποστραγγίζει οπουδήποτε – στο γκαράζ ή μια ανακατασκευασμένη ντουλάπα, ακόμα και κάτω από μια σκάλα – όπου η τουαλέτα και το ντους σας είναι πιο εύκολα προσβάσιμα. Προϊόντα όπως το Saniaccess 3, ένα σύστημα αντλίας διαβροχής για την εγκατάσταση ενός πλήρους μπάνιου, μπορούν να χειριστούν ταυτόχρονα τα λύματα από πολλαπλά υδραυλικά είδη. π.χ. όχι μόνο η τουαλέτα, αλλά και η μπανιέρα ή το ντους, καθώς και ο νεροχύτης.

Ένα άλλο εξαιρετικό προϊόν της Saniflo που πρέπει να εξετάσετε είναι το Sanicompact, ένας συνδυασμός υαλοειδούς λεκάνης τουαλέτας από πορσελάνη και συστήματος έκπλυσης εμποτισμού ενσωματωμένο σε ένα ενιαίο, συμπαγές εξάρτημα που θα ταιριάζει ακόμα και στους πιο στενούς χώρους. Επειδή είναι μια τουαλέτα χαμηλότερου προφίλ, αυτό το κομψό διαμορφωμένο προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που έχουν σωματικούς περιορισμούς.

Ντουζιέρες

Πηγή φωτογραφίας

Όταν αναβαθμίζετε το υπάρχον μπάνιο σας, φροντίστε να λάβετε μέτρα για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο πτώσης. Έχουμε ήδη αναφέρει τα αντιολισθητικά δάπεδα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι μια καμπίνα ντους που εξαλείφει την ανάγκη να ανέβεις ένα βήμα στο χώρο — και πιθανώς να σκοντάψεις.

Εάν προσθέτετε ένα νέο μπάνιο σε μια εύκολη και προσβάσιμη τοποθεσία, σκεφτείτε να σηκώσετε ολόκληρο το πάτωμα του μπάνιου μερικά εκατοστά από το επίπεδο του ισογείου. Αυτό αφαιρεί την ανάγκη το ίδιο το ντους να βρίσκεται σε πλατφόρμα έξι ιντσών κατά την εγκατάσταση προϊόντων Saniflo, όπως το Sanishower και Sanibest Pro. Απαλλάσσει επίσης από την πρόσθετη ανησυχία ότι θα χάσετε το βήμα σας όταν είστε πιο ευάλωτοι – να μπείτε ή να βγείτε από το ντους.

Δείτε πώς ολοκληρώθηκε πρόσφατα η μετατροπή από γκαράζ σε διαμέρισμα διέθετε υπερυψωμένο πάτωμα μπάνιου και ενσωμάτωσε το Saniaccess 3 διαβροχή του συστήματος τουαλέτας για τη διαχείριση της αποχέτευσης από πολλαπλά υδραυλικά είδη, συμπεριλαμβανομένου ενός πλυντηρίου ρούχων σε ένα δωμάτιο πλυντηρίων δίπλα στο μπάνιο!

Ευκολία σε κοντινή απόσταση

  • ΝτουςΑξεσουάρ: Περισσότερες μεγάλες ανέσεις γήρανσης στο χώρο του ντους ή της μπανιέρας περιλαμβάνουν (1) πάγκους ντους για ξεκούραση, χαλάρωση και ακόμη και αποθήκευση. καθώς και (2) στρατηγικά τοποθετημένες μπάρες αρπάγης. Αυτά τα αξεσουάρ προσφέρουν μια πρακτική, αλλά και αισθητικά ευχάριστη προσθήκη για να δημιουργήσετε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Αλλά οι ελκυστικά σχεδιασμένες μπάρες ντους μπορούν επίσης να προσφέρουν ανεκτίμητη ηρεμία όταν το πιάσιμο πάνω σε κάτι στερεό ξαφνικά γίνεται απαραίτητο.
  • ΥψοςΡυθμίσεις: Οι κουζίνες μπορούν επίσης να τροποποιηθούν για να υποστηρίξουν τη διαδικασία γήρανσης επί τόπου. Το να χαμηλώσετε τους πάγκους και τα ντουλάπια σε πιο βολικό ύψος μπορεί να κάνει τα γεύματα παιχνιδάκι. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για σκαμπό για να φτάσετε σε αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα μακριά: Τα πάντα μπορούν να είναι στα χέρια σας.
  • Βρύσες μοχλού:Η αντικατάσταση των συμβατικών βρυσών με σταυρωτά χερούλια με βρύσες εξοπλισμένες με λαβές μοχλού είναι μια άλλη κομψή, αλλά πρακτική αναβάθμιση για το σπίτι. Ιδανικό για ιδιοκτήτες σπιτιού με δυσκαμψία των αρθρώσεων ή των μυών, ένα απλό χτύπημα του μοχλού θα ενεργοποιήσει ή θα απενεργοποιήσει το νερό, ενώ μια άλλη ώθηση προς τα δεξιά ή τα αριστερά θα ρυθμίσει τη θερμοκρασία. Μπορείτε ακόμη να σκεφτείτε τις ανέγγιχτες βρύσες, μια πιο υγιεινή εναλλακτική που προσφέρει ακόμα ευκολότερη ενεργοποίηση.

Καθώς περισσότεροι Καναδοί αγκαλιάζουν πιο δραστήρια και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τα σπίτια τους και οι ανέσεις μέσα τους πρέπει επίσης να συμβαδίζουν. Η λήψη των κατάλληλων μέτρων για να τροποποιήσετε το περιβάλλον σας, καθώς γερνάτε με χάρη στην άνεση του σπιτιού σας δεν χρειάζεται να είναι μια δαπανηρή διαδικασία. Εάν είστε περίεργοι να έχετε ένα πιο προσβάσιμο μπάνιο, επικοινωνήστε με τους ειδικούς στο Saniflo σήμερα!

The post Κορυφαίες ανακαινίσεις για Baby Boomers και Generation X εμφανίστηκε πρώτα στο Home Trends Magazine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*