Πρέπει να πάρετε ασφάλιση ανακαίνισης;

Οι ανακαινίσεις σπιτιού είναι συναρπαστικές αλλά απαιτούν πολλή οργάνωση. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε προσλάβει τους κατάλληλους ανθρώπους για τη δουλειά, τις κατάλληλες άδειες και έναν προϋπολογισμό για να προχωρήσετε από την αρχή μέχρι το τέλος. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι είστε όμορφοι
και το σπίτι είναι σωστά ασφαλισμένο. Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, το σπίτι σας και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό. Ακολουθούν πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλιση κατοικίας:

ασφάλιση ανακαίνισης

1. Με τη νέα κατασκευή, ο κατασκευαστής ή η κατασκευαστική εταιρεία/εργολάβος είναι συνήθως αυτός που είναι υπεύθυνος για την ασφάλιση αλλά όχι πάντα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακαλύψει ποιος είναι υπεύθυνος για την ασφάλιση πριν από την κατασκευή.

2. Προσλάβετε μόνο ασφαλισμένους εργολάβους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος για την κάλυψη της προσωπικής του περιουσίας και ευθύνης λόγω τραυματισμού που προκλήθηκε στους εργαζόμενους, ωστόσο, ένας εργολάβος ΠΡΕΠΕΙ να έχει έγκυρο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

3. Γνωρίστε τον τύπο της ανακαίνισής σας για να επιλέξετε σωστά την ασφάλιση. Υπάρχουν γενικά τρεις κατηγορίες ανακαινίσεων. Μια βασική αναδιαμόρφωση δεν απαιτεί δομική αλλαγή (αντικατάσταση δαπέδου για παράδειγμα). Μια μικρή δομική ανακαίνιση θα περιλαμβάνει πράγματα όπως η αντικατάσταση παραθύρων. Τέλος, μια μεγάλη δομική ανακαίνιση που περιλαμβάνει πράγματα όπως η αφαίρεση ενός τοίχου στήριξης.

4. Λάβετε ένα αναθεωρημένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο εάν ανακαινίζετε το σπίτι ή σκοπεύετε να μετακομίσετε κατά τη διάρκεια των ανακαινίσεων. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε μετακινείστε κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, θα χρειαστεί να μιλήσετε με τον ασφαλιστικό σας φορέα.
Ανάλογα με τον τύπο της ανακαίνισης, μπορεί να χρειαστείτε διαφορετικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

5. Επιβεβαιώστε την κάλυψη πριν από την έναρξη του έργου. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν κοινή λογική, ωστόσο μπορεί να πιστεύετε ότι είναι εντάξει να ξεκινήσετε πριν επιβεβαιωθεί η πολιτική. Είναι πάντα καλύτερο να περιμένετε, για να αποφύγετε ζημιές λόγω της εμφάνισης ανασφάλιστων ατυχημάτων.

Surex, http://www.surex.com

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*