Ανακαινίσεις σπιτιών: Δάπεδα και βαφή

παρκέ

ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΒΑΨΙΜΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΦΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ; Πραγματικά δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε. Μερικοί άνθρωποι βάφουν κάθε 5 χρόνια, κάτι που διατηρεί τον χώρο διαβίωσης φρέσκο ​​και ενημερωμένο με τα πιο πρόσφατα χρώματα και τάσεις. Άλλοι προτιμούν να βάφουν κάθε 10 χρόνια περίπου.

Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΞΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ κατοικιών; Μια φρέσκια στρώση χρώματος προσθέτει αξία στον χώρο διαβίωσής σας. Δείχνει σε έναν πιθανό αγοραστή ότι ο σημερινός ιδιοκτήτης υπερηφανεύεται για την ιδιοκτησία του και δίνει στους υποψήφιους αγοραστές ιδέες για το πώς μπορούν να μεγιστοποιήσουν το χώρο με τις νεότερες και πιο καυτές τάσεις.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ; Παραδοσιακά, προτείνουμε πλενόμενο επίπεδο χρώμα για χώρους χαμηλής κυκλοφορίας, όπως υπνοδωμάτια. Χρησιμοποιούμε φινίρισμα κελύφους αυγού για χώρους με μεγαλύτερη κυκλοφορία, όπως διάδρομους και σαλόνια. Τέλος, για
κουζίνες και μπάνια, οι περισσότεροι κατασκευαστές παράγουν χρώμα «κουζίνας και μπάνιου» που είναι αντιμικροβιακό και ανθεκτικό στην υγρασία.

Θεϊκοί Ζωγράφοι, http://www.divinepainters.com

παρκέ

Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΑΝΙΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ. Με το φυσικό ξύλο να έχει τάση στο σχεδιασμό, αφήνει πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις ξύλου για χρήση σε χώρους υψηλής υγρασίας, όπως μπάνια και κουζίνες. Το Luxury Vinyl Plank είναι μια εξαιρετική εναλλακτική καθώς προσφέρει την ίδια υφή και όψη με το ξύλο με πολύ μεγαλύτερη ικανότητα αντοχής στην καθημερινή φθορά. Για όσους αναζητούν δάπεδο με πλακάκια, η τοποθέτηση πλακιδίων από πορσελάνη ή φυσική πέτρα απαιτεί την προσθήκη ενδοδαπέδιας θέρμανσης, αλλά το δάπεδο Luxury Vinyl Plank φαίνεται εξίσου υπέροχο χωρίς πρόσθετα έξοδα.

CAL Πλακάκια και σκληρό ξύλο, http://www.caltileandhardwood.ca

παρκέ

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ γιατί αυξάνει την αξία του σπιτιού σας, αλλά αυτό
είναι επίσης ένας οικονομικός τρόπος για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Φυσικά, ο τύπος δαπέδου που θα επιλέξετε μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Μεσιτών, το 54% των αγοραστών είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για ένα σπίτι με δάπεδο από σκληρό ξύλο ή συμπαγή επιφάνεια παντού. Τα ρουστίκ κομψά ξύλινα ξύλινα, παλαιά ή κατασκευασμένα ξύλα ευνοούνται έναντι άλλων στυλ. Η ίδια έρευνα δείχνει επίσης ότι τα σπίτια με πολλές διαφορετικές επιλογές δαπέδων τείνουν να πωλούνται λιγότερο και θα έχετε το καλύτερο RIO εάν διατηρήσετε τη συνέπεια σε όλο το σπίτι. Αυτό μπορεί να σημαίνει την αντικατάσταση του δαπέδου σε όλο το μήκος ή την επιλογή μιας επιλογής δαπέδου που ταιριάζει πολύ με το χρώμα και το στυλ του υπάρχοντος
δάπεδο σε άλλα δωμάτια.

Χαλιά με μετρητά και μεταφορά, http://www.cccarpetcentre.com

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*