5 must-haves για το πολυτελές σπίτι σας

Ένα πολυτελές σπίτι μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μέγεθος ή αξία σε δολάρια που πρέπει να πληρούνται για να θεωρηθεί πολυτελές σπίτι. Αντίθετα, η πολυτέλεια καθορίζεται από τα προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά, τα ποιοτικά φινιρίσματα και την ποιότητα της κατασκευής του σπιτιού! Όταν σχεδιάζετε ένα προσαρμοσμένο πολυτελές σπίτι, εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά ζητήματα.

Προσαρμοσμένες κουζίνες

Η κουζίνα είναι η καρδιά κάθε σπιτιού. Είναι όπου συγκεντρώνονται οικογένεια και φίλοι, ετοιμάζονται γεύματα, ολοκληρώνονται οι εργασίες και πολλά άλλα. Σε ένα πολυτελές σπίτι, αυτός ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα με τον τρόπο ζωής του ατόμου ή της οικογένειας που θα ζήσει στο σπίτι. Συσκευές υψηλής τεχνολογίας, τέλεια προγραμματισμένη αποθήκευση, αποθήκευση κρασιού, σταθμοί barista, ανοιχτή ροή για διασκέδαση και εκπληκτική, ντουλάπια υψηλής ποιότητας είναι όλα σημαντικά μέρη του σχεδιασμού της κουζίνας των ονείρων σας!

Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για μέγιστο οπτικό αντίκτυπο είναι ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό στα πολυτελή σπίτια. Μεγάλες σκάλες εισόδου, εσωτερικά στοιχεία νερού, προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά τζακιού και μεγάλα παράθυρα με εκπληκτική θέα είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

Μπάνια σε στυλ Spa για όλους!

Στα πολυτελή σπίτια τα μπάνια δεν είναι μόνο μεγάλα και πολυτελή, αλλά είναι και άφθονα! Η συμπερίληψη ενός μπάνιου για κάθε υπνοδωμάτιο μαζί με ένα εφεδρικό μπάνιο και ένα δωμάτιο πούδρας για τους επισκέπτες είναι μια κοινή επιλογή όταν σχεδιάζετε ένα πολυτελές σπίτι. Αυτό επιτρέπει σε κάθε άτομο στο σπίτι να έχει τον δικό του ιδιωτικό χώρο για να χαλαρώσει και να χαλαρώσει στο τέλος της ημέρας, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών!

Μοναδικές προσθήκες τρόπου ζωής

Τι αγαπάς? Τι θα θέλατε να μπορείτε να κάνετε από το σπίτι; Προσθέστε το στη λίστα σας! Οι λάτρεις των αυτοκινήτων μπορεί να θέλουν να έχουν ένα γκαράζ δύο επιπέδων με ένα δεύτερο επίπεδο που βγαίνει από το υπόγειο. Οι λάτρεις του κινηματογράφου μπορεί να θέλουν ένα πλήρες home cinema. Διαδρομές μπόουλινγκ, γυμναστήρια στο σπίτι, αίθουσες χειροτεχνίας, αίθουσες κρασιού και ζυθοποιίας, η φαντασία σας είναι πραγματικά το μόνο όριο στη λίστα των μοναδικών χώρων που μπορείτε να προσθέσετε στο πολυτελές σπίτι σας για να το κάνετε πραγματικά τέλειο για εσάς!

Καλά Σχεδιασμένος Φωτισμός & Αυτοματισμός

Σε αυτήν την ηλεκτρονική εποχή, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα νέα κατασκευή πολυτελούς κατοικίας που δεν ενσωμάτωσε προηγμένο φωτισμό και οικιακό αυτοματισμό ενσωματωμένο απευθείας στην κατασκευή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε, από ασφάλεια, καλύμματα παραθύρων ή έλεγχο θερμοκρασίας έως αυτοματοποιημένες λειτουργίες καθαρισμού και πολλά άλλα!

Ο κατασκευαστής πολυτελών σπιτιών μας:

Ο Michal J Cerny είναι ο PMP, ο P.GSC είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του πολυβραβευμένου Ambassador Fine Custom Homes Inc. που έχει παρουσιαστεί σε πολλά περιοδικά, εφημερίδες και τηλεόραση

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, εμπεριστατωμένες συμβουλές ανακαίνισης και σχεδίασης, συνδυασμοί παλέτας χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*