3 αναδυόμενες τάσεις στο Condo Living

Τα γεγονότα του περασμένου ενάμιση έτους είχαν αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής μας και οι τάσεις στο design και στον τρόπο ζωής έχουν επίσης επηρεαστεί. Ακολουθούν τρεις αναδυόμενες τάσεις για τη διαμονή σε condo που αναμένουμε ότι θα συνεχιστούν το 2022 και πολύ αργότερα!

διαμέρισμα διαβίωσης

Πολυτελής Κοινόχρηστος Χώρος

Η κοινοτική ζωή δεν είναι μια νέα ιδέα και η ιδέα μπορεί να σας φέρει πίσω στις μέρες του κολεγίου στον κοιτώνα. Σε πολλές αστικές περιοχές, η ανάγκη για προσιτές ρυθμίσεις διαβίωσης που εξοικονομούν χώρο που δεν θυσιάζουν την ποιότητα οδηγεί σε μια αναδυόμενη τάση προς την πολυτελή κοινόχρηστη διαβίωση. Κατασκευές διαμερισμάτων με κοινές πολυτελείς ανέσεις, όπως υπερσύγχρονα γυμναστήρια, πισίνες, σπα, 24ωρη ασφάλεια και κοινόχρηστους εξωτερικούς χώρους αναβαθμισμένους με ποιοτικά έπιπλα και δάπεδο διαμερισμάτων εξωτερικού χώρου έχουν γίνει πρότυπο σε πολλές καναδικές πόλεις. Ορισμένοι προγραμματιστές το κάνουν τώρα ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας πολυτελή διαμερίσματα με όλες τις ανέσεις, φινιρίσματα υψηλής ποιότητας και κομψές λεπτομέρειες που περιμένουν οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων – αλλά χωρίς κουζίνα! Αντίθετα, οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων μοιράζονται μια κοινόχρηστη κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία σεφ πλήρους απασχόλησης! Αυτή η ιδέα όχι μόνο επιτρέπει την πολυτελή ζωή σε μικρότερο αποτύπωμα, αλλά προσφέρει επίσης πρόσθετη άνεση για πολυάσχολα άτομα!

Μεγιστοποίηση του εξωτερικού χώρου στο Condo Living

Το 2020 περάσαμε όλοι περισσότερο χρόνο στο σπίτι από ποτέ. Αυτό ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που ζούσαν σε μικρότερους χώρους χωρίς το όφελος της δικής τους αυλής για να τους κάνουν ένα διάλειμμα από τους δικούς τους τέσσερις τοίχους. Για πολλά χρόνια, έχουμε μιλήσει για τη χρήση των μπαλκονιών και των αυλών για τη δημιουργία περισσότερου χώρου διαβίωσης, αλλά τον τελευταίο χρόνο, αυτό έχει γίνει πιο σημαντικό για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων από ποτέ. Τα μπαλκόνια και τα αίθρια έχουν γίνει ένας ασφαλής χώρος για να χαλαρώσετε, να βγείτε από το σπίτι και να αποδράσετε στη δική σας ιδιωτική όαση. Δημιουργία χώρων πολυτελείας με πολυτέλεια εξωτερικού χώρου μπαλκόνι πλακάκια, σανίδες μπαλκονιού, μπαλκόνι γρασίδι, επιλογές σκιάς και περιβλήματος, έπιπλα υψηλής ποιότητας, κάθετοι κήποι και κήποι με κοντέινερ, υπαίθριες κουζίνες και υπέροχη θέα δίνουν στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων την ευκαιρία να «ξεφύγουν» χωρίς να φύγουν από το σπίτι! (Επισκεφτείτε το Condo Kandy για περισσότερες ιδέες για να μεγιστοποιήσετε τον υπαίθριο χώρο σας με δάπεδο εξωτερικού χώρου!)

Ισορροπία εργασίας/οικίας

Η τάση εργασίας από το σπίτι αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια. Ξεκίνησαν από ανάγκη στην αρχή της πανδημίας, πολλές εταιρείες και εργαζόμενοι έχουν ανακαλύψει την άνεση και τα οφέλη ενός ευέλικτου εργασιακού περιβάλλοντος και ο αριθμός των εργαζομένων που εργάζονται από το σπίτι για όλη ή μέρος της εβδομάδας εργασίας τους αυξάνεται συνεχώς. Για όσους ζουν σε ένα διαμέρισμα ή μικρό χώρο, ειδικά αν δεν μένουν μόνοι, η εργασία από το σπίτι μπορεί να έχει τις δικές της επιπλοκές, όπως η εύρεση ενός ήσυχου, παραγωγικού χώρου εργασίας και η εύρεση ενός τρόπου για να εξισορροπηθεί η εργασία και η ζωή στο σπίτι όταν είναι τόσο στενά συνδυασμένα. Οι προγραμματιστές έχουν παρατηρήσει επίσης αυτή την τάση και αναμένεται ότι θα δούμε νέες εξελίξεις προσαρμοσμένες σε αυτήν την ανάγκη με κοινόχρηστους χώρους για εργασία, αίθουσες τηλεδιάσκεψης και άλλες βελτιωμένες ανέσεις που θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να εργάζονται αποτελεσματικά «από το σπίτι» ενώ απολαμβάνουν την «οικιακή ζωή» τους “. Για κάθε ιδιοκτήτη διαμερίσματος, μια λύση είναι να δημιουργήσει χώρο γραφείου σε εξωτερικούς χώρους, μετατρέποντας το μπαλκόνι του σε ένα εποχικό γραφείο στο σπίτι. Όταν μετατρέπετε έναν χώρο μπαλκονιού σε γραφείο στο σπίτι, πρέπει να λάβετε υπόψη την άνεση και τις καιρικές συνθήκες. Για άνεση, ξεκινήστε με δάπεδο μπαλκονιού, ένα μικρό γραφείο και μια καρέκλα που προσφέρει άφθονη υποστήριξη! Για να διασφαλίσετε ότι ο χώρος σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, θα θελήσετε να εξετάσετε επιλογές για προστασία από τη σκιά και τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων εξωτερικών θερμαντήρων, περιβλημάτων μπαλκονιών και ομπρελών ή στέγασης.

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*