Small Space Holiday Decorating – Home Trends Magazine

Διακόσμηση για διακοπές σε μικρό χώρο – Το να μένετε σε έναν μικρό χώρο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι περιορίζετε το πνεύμα των διακοπών σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για πέντε διασκεδαστικές ιδέες διακόσμησης ιδανικές για τον μικρό σας χώρο.

Σκεφτείτε ένα εναλλακτικό Χριστούγεννα Δέντρο

Εκτός από το ότι καταλαμβάνουν αρκετό χώρο, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι επίσης ακατάστατα, δυνητικά επικίνδυνα για τα κατοικίδια και είναι μια ταλαιπωρία για την απόρριψή τους. Μας αρέσουν όλες οι εναλλακτικές ιδέες εκεί έξω, από ανακυκλωμένο χαρτόνι έως επαναχρησιμοποιήσιμες ινοσανίδες.

Πηγή φωτογραφίας: elledecor.com

Σας αρέσει η ιδέα ενός δέντρου που δεν χρειάζεται να πετάξετε στις 26 Δεκεμβρίου; Δείτε το άρθρο, Εναλλακτικές ιδέες για χριστουγεννιάτικο δέντρο για να δοκιμάσετε.

Ή δοκιμάστε μια μινιατούρα έκδοση

Τι πιο γλυκό από ένα επιτραπέζιο δέντρο ύψους τριών ποδιών, στολισμένο με πούλιες και χειροποίητα στολίδια. Αγαπάμε την πτυχή της κινητικότητας ενός μίνι δέντρου. τοποθετήστε το σε μια πλαϊνή κονσόλα, γραφείο ή τραπεζαρία.

Πηγή φωτογραφίας: dreamywhitesonline.com

Μινιμαλισμός Σκανδιναβικής έμπνευσης

Το Scandinavian Design είναι γνωστό για την απλότητά του. Σύμφωνα με αυτό το DIY-er: «Πραγματικά πρόκειται για τη μείωση της κλίμακας και για να αφήσετε μερικά βασικά στοιχεία να λάμπουν σε ένα κυρίως λευκό φόντο». Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτά τα ευαίσθητα κρεμαστά στεφάνια και το πώς πραγματικά ξεχωρίζουν απέναντι στο φυσικό, χιονισμένο περιβάλλον.

Πηγή φωτογραφίας: kristinalynne.ca

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο της Kristina Lynne για έμπνευση και ιδέες για να έχετε ένα Σκανδιναβικά Χριστούγεννα.

Ή δοκιμάστε μια μινιατούρα έκδοση

Η ανάρτηση των στεφάνων σας είναι μια στρατηγική κίνηση εξοικονόμησης χώρου ενόψει των εορτών, και το ίδιο συμβαίνει απλώς με τη μείωση του μεγέθους. Αυτή η αξιολάτρευτη ιδέα για μίνι στεφάνι δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από δεντρολίβανο, συρμάτινο πλαίσιο, ελαστικές ταινίες, πράσινο σύρμα και συρματοκόφτη.

Πηγή φωτογραφίας: theprettyblog.com

Επισκεφτείτε το The Pretty Blog για πλήρεις οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε DIY αυτό το στεφάνι από δεντρολίβανο.

Μια ιδιότροπη οθόνη παραθύρου

Μια οθόνη παραθύρου σάς επιτρέπει πραγματικά να ευθυγραμμίσετε τα δημιουργικά σας στελέχη και να κάνετε τα πάντα έξω χωρίς να θυσιάσετε την εξαιρετική ακίνητη περιουσία στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε οτιδήποτε, από εγκοπές χαρτιού μέχρι νεραϊδάκια μέχρι κεριά και στεγνούς δείκτες σβησίματος για να δημιουργήσετε μια εορταστική οθόνη για να δουν και να απολαύσουν όλοι οι γείτονές σας.

Πηγή φωτογραφίας: junkaholique.com

Μας αρέσει επίσης αυτή η ιδέα για ζεστή κόλλα για νιφάδες χιονιού, με την ευγενική προσφορά του We Lived Happily Ever After.

Πηγή φωτογραφίας: welivedhappilyeverafter.com

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*