Προετοιμασία Διαμερίσματος 2 Υπνοδωματίων για Νέο Παιδί

Το να αποκτήσετε ένα μωρό σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων μπορεί να είναι μια σημαντική πρόκληση, ειδικά για το πρώτο σας παιδί. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εσείς αναβαθμίστε το διαμέρισμά σας για ένα μωρό με τρόπους που έχουν νόημα και το κρατούν όσο το δυνατόν πιο ικανό και ασφαλές για τις ανάγκες σας.

Το ωραίο με το μωρό σας είναι ότι δεν χρειάζεται πολύ χώρο ή ακόμα και ιδιωτικότητα στην αρχή. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε ένα διαφορετικό μέρος όπου μπορούν να κάνουν παρέα, να παίζουν με παιχνίδια και να κοιμούνται. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο στο διαμέρισμά σας είναι μια τέλεια επιλογή για αυτόν τον τομέα. Μπορεί επίσης να θέλετε να αναβαθμίσετε το δωμάτιο για να το κάνετε πιο ασφαλές, όπως να προσθέσετε χαλί, καλούπι για μωρά και πολλά άλλα.

Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων

Ανάγκες αποθήκευσης πάνας

Τα μωρά περνούν από πολλές πάνες και θα χρειαστείτε ένα εξαιρετικό μέρος για να τα τοποθετήσετε. Ένα κουφέτα είναι μια τέλεια επιλογή γιατί είναι μεγάλα, εύκολα στη μεταφορά και πολύ φθηνά. Ωστόσο, θα χρειαστείτε επίσης μια αλλαξιέρα που να είναι σταθερή, εύκολη στη μετακίνηση και άνετη για το μωρό σας. Τοποθετήστε αυτό το τραπέζι κοντά στο ντουλάπι σας στο δωμάτιο του μωρού σας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν πρόκειται για την αλλαγή της ώρας.

Εξοπλισμός ασφαλείας για το διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων

Όταν το μωρό σας αρχίσει να σέρνεται γύρω από το διαμέρισμα, θα πάθετε κρίση πανικού προσπαθώντας να το προστατέψετε. Γι’ αυτό θα χρειαστείτε μερικές πόρτες – για να αποκλείσετε την κουζίνα και το μπάνιο και ίσως ακόμη και την κρεβατοκάμαρά σας – για να τις κρατήσετε μακριά. Τα μαξιλαράκια στο καλούπι και οι ευαίσθητες περιοχές στο ύψος του μωρού – όπως οι άκρες της πόρτας και τα πλαίσια – μπορεί επίσης να είναι απαραίτητα για το παιδί σας εδώ.

Προφανώς Απαραίτητα Προμήθειες

Βεβαιωθείτε ότι εσείς προσθέστε παιδικά είδη όπως μαντηλάκια, μπουκάλια, ρούχα, κορμάκια, κουβέρτες, φόρμουλα, παιδικές τροφές, παιχνίδια και πολλά άλλα στο διαμέρισμά σας. Το μωρό σας θα είναι ένα πολύ δραστήριο μικρό και χρειάζεται κάτι για να το διασκεδάζει τακτικά. Και η διατήρησή τους σε καλή διατροφή και άνεση διασφαλίζει επίσης ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη γενική τους υγεία.

Μην παραμελείτε το υπόλοιπο διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων σας

Ένα υπέροχο Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στην ανατολική πλευρά του Μαναχτάν Το σπίτι πρέπει επίσης να έχει κλειδωμένη πόρτα βεράντας, παράθυρα που δεν μπορεί να φτάσει το παιδί σας, ψυγείο που να είναι κλειδωμένο με είδη ασφαλείας για μωρά, καθώς και πάγκους που είναι επίσης κλειστοί. Τα μωρά λατρεύουν την εξερεύνηση και όταν βαρεθούν το διαμέρισμά σας, θα αρχίσουν να ανοίγουν πόρτες που δεν θα έπρεπε να ανοίγουν.

Φωτογραφία από χνουδωτός από Pexels

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*