Συμβουλές σχεδιασμού μικρού χώρου – περιοδικό Home Trends

Δύο Καναδοί σχεδιαστές μοιράζονται συμβουλές σχεδιασμού μικρών χώρων και μερικά από τα αγαπημένα τους έπιπλα μικρού χώρου.

Σχεδιασμός Μικρού Χώρου

Έπιπλα Slim Profile Δημιουργεί μια ανοιχτή και ευάερη αίσθηση και κάνει τους μικρούς χώρους να αισθάνονται ευρύχωροι. Το μεγάλο χαρακτηριστικό του Beetley Sofa by Sé Collections είναι οι λεπτοί βραχίονες που μεγιστοποιούν τη χωρητικότητα των καθισμάτων.

Σχεδιασμός Μικρού Χώρου

Λύση έξυπνης αποθήκευσης Πολλοί άνθρωποι που ζουν σε ένα μικρό χώρο έχουν πάντα μια πρόκληση με λύσεις αποθήκευσης. Το Shale Credenza έχει ένα όμορφο γλυπτό μοτίβο στην πόρτα που προσθέτει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά βοηθά επίσης στην ακαταστασία του χώρου σας.

Έπιπλα πολλαπλών λειτουργιών Το Nera Stool by Zanat είναι ένα από τα σπουδαία παραδείγματα πολυλειτουργικών επίπλων. Αυτό το όμορφο γλυπτό σκαμπό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως καθιστικό αλλά και ως βοηθητικό τραπέζι. Είναι ένα πολύ έξυπνο σχέδιο για μικρό χώρο!

Επιλογές επίπλων σχεδιασμού μικρού χώρου από την SwitzerCultCreative, www.switzercultcreative.com, Επιλογές και συμβουλές από: Σχεδιαστή Yumi Murayama, Διευθυντή του YU+ME Design Studio. www.yuandmedesign.com

Σχεδιασμός Μικρού Χώρου

Απροσδόκητος παράγοντας WOW Αν και είναι σημαντικό να υπάρχει λειτουργική ροή και ισορροπία κλίμακας, ο στόχος πρέπει να είναι να κάνετε έναν χώρο πιο όμορφο. Αυτός ο εντυπωσιακός καναπές του Damien Langlois-Meurinne βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου για άνετα αλλά απροσδόκητα κομμάτια για να προσθέσετε έναν παράγοντα wow σε έναν χώρο.

Μοντέρνες πινελιές Προσθέστε μερικά μοντέρνα κομμάτια όπως αυτά τα βοηθητικά τραπεζάκια Time Piece για να δώσετε στο χώρο μια μοντέρνα αίσθηση.

Σχεδιασμός Μικρού Χώρου

Προσωπικό στυλ Ένας καλά σχεδιασμένος σχεδιασμός μικρού χώρου είναι αυτός που λέει την ιστορία σας προτού πείτε μια λέξη, επειδή η ίδια η ουσία αυτού που είστε είναι συνυφασμένη με το σχέδιό σας. Λατρεύω ιδιαίτερα αυτή την κονσόλα Whorl του Neal Aronowitz για μια μοναδική πινελιά.

Επιλογές επίπλων σχεδιασμού μικρού χώρου από την SwitzerCultCreative, www.switzercultcreative.com, Επιλογές και συμβουλές από: σχεδιάστρια Chrissy Cottrell, Principal της Chrissy & Co, www.chrissyco.com

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*