Μεγιστοποίηση του τετραγωνικού σας πλάνα για μεταπώληση

Μεγιστοποίηση του τετραγωνικού σας πλάνα

Μεγιστοποίηση του τετραγωνικού σας πλάνα – Εάν πουλάτε ένα διαμέρισμα ή ένα αρχοντικό με λιγότερο από 1300 τετραγωνικά πόδια χώρο διαβίωσης, πρέπει να τονίσετε το γεγονός ότι ακόμη και ένας μικρός χώρος διαβίωσης μπορεί να προσφέρει πολλά απλά τοποθετώντας τον για να επιδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά . Ένα τζάκι, ένα μπαλκόνι ή ένα αίθριο και ο αριθμός των λουτρών είναι σίγουρα εξαιρετικά χαρακτηριστικά πώλησης που πρέπει να επιδεικνύονται.

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Όταν μεγιστοποιείτε τα τετραγωνικά σας μέτρα, αφαιρέστε έπιπλα, προσωπικά αντικείμενα (τραπέζι υπολογιστή, σταθερό ποδήλατο, παιδικά παιχνίδια κ.λπ.) και διακόσμηση που κάνει το μέρος να αισθάνεται γεμάτο. Διατηρήστε τα έπιπλα σε ένα βασικό σετ σαλονιού 7 τεμαχίων (συμπεριλαμβανομένου του καναπέ).

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΕΥΣΤΙΚΗ

Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε όλες τις προσωπικές φωτογραφίες και να αφήσετε τη διακόσμηση του τοίχου με πολύ ουδέτερο χρώμα, υφή και εκτύπωση. Τυχόν ακριβοί πίνακες ή υπάρχοντα με τα οποία είστε συναισθηματικά δεμένοι θα πρέπει να συσκευάζονται και να αποθηκευτούν μακριά.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Όλοι οι πάγκοι κουζίνας ή μπάνιου πρέπει να καθαρίζονται. Μόνο τα αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν τη λειτουργικότητα του δωματίου (μαγειρικά λάδια, μίξερ, καφετιέρα ή σαπουνοθήκη) πρέπει να αφήνονται στον πάγκο (το πολύ 3).

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΑΣ

Αυτοί είναι οι τομείς στους οποίους εξετάζουν όλοι οι πιθανοί αγοραστές. Μειώστε το μέγεθος της ντουλάπας σας πακετάροντας ρούχα που δεν χρειάζεστε. Δημιουργήστε έναν οπτικά ελκυστικό χώρο ντουλάπας που κάνει έναν αγοραστή να έχει μια στιγμή “αχα” να σκέφτεται: “Μπορώ να χωρέσω ακόμα περισσότερο εδώ!”

Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκηνοθετήσει τον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Ακόμη και ένα μικρό μπαλκόνι ή αίθριο προσθέτει πολλά σε ένα μικρό διαμέρισμα ή αρχοντικό. Μια μικρή ψησταριά και τραπεζαρία ή χώρος σαλονιού έχουν απίστευτο αντίκτυπο στη λήψη αποφάσεων του αγοραστή. – Καρολίνα Μπεκιού, www.TheStagingShop.ca

Μεγιστοποίηση του τετραγωνικού σας πλάνα

Η χρήση ενός απλού συνδυασμού χρωμάτων όπως το γκρι και το λευκό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μην αισθάνεστε πολύ απασχολημένος ένας μικρός χώρος, αλλά μπορεί επίσης να γίνει βαρετός. Σε αυτό το ακίνητο, προσθέσαμε μερικές πινελιές από ένα τολμηρό κίτρινο τζίντζερ για ένα ποπ χρώμα που προσθέτει ενδιαφέρον χωρίς να κατακλύζει τον χώρο. – Άριελ Φου, www.newconcepthomestaging.com

Μεγιστοποίηση του τετραγωνικού σας πλάνα

Όταν εργάζεστε με έναν μικρό χώρο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε έπιπλα που είναι ανάλογα με τον χώρο. Θέλετε να μπορείτε να κυκλοφορείτε ελεύθερα στο δωμάτιο. Άλλα εύκολα κόλπα που λειτουργούν καλά σε κάθε μικρό χώρο περιλαμβάνουν τη χρήση πιο ανοιχτόχρωμων χρωμάτων για να δημιουργήσετε μια πιο ανοιχτή και ευάερη αίσθηση και την επιλογή γυάλινων τραπεζιών που καταλαμβάνουν λιγότερο οπτικό χώρο. – Amanda Shields, www.amandashieldsinteriors.com

Για περισσότερες υπέροχες ιδέες για δώρα, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Για πιο διασκεδαστικές ιδέες, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*