Έπιπλα μικρού χώρου – Less is More

Έπιπλα μικρού χώρου – Μία από τις πιο συνηθισμένες προκλήσεις σχεδιασμού είναι η εργασία με έναν μικρό χώρο. Ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά μέτρα, όλοι θέλουν να ζήσουν κάπου που να είναι ευρύχωρο και ελκυστικό. Εάν αισθάνεστε στενόχωροι, απευθυνθείτε σε έπιπλα διπλής χρήσης για την τελευταία τάση στο σχεδιασμό, απαραίτητη για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν τόσο το στυλ όσο και τον χώρο τους.

Έπιπλα Μικρού Χώρου
Έπιπλα Πόρων
Έπιπλα Μικρού Χώρου
Έπιπλα Πόρων

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΦΙ Μια κλασική επιλογή για έπιπλα μικρού χώρου για καλό λόγο, ένα κρεβάτι Murphy είναι η καλύτερη λύση για την επέκταση της κρεβατοκάμαρας σας. Ένα κρεβάτι που διπλώνει από μια μονάδα τοίχου που μοιάζει με ντουλάπι σημαίνει ότι μπορεί να απομακρυνθεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Ενώ μερικές φορές είναι απαραίτητο να έχετε ένα από αυτά τα προσαρμοσμένα κατασκευασμένα για να ταιριάζει ακριβώς στον χώρο σας, υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές που είναι προκατασκευασμένες και μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν εάν οι διαστάσεις λειτουργούν. Υπάρχουν ακόμη και μοντέλα που περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο γραφείο που παραμένει επίπεδο καθώς ανοίγει το κρεβάτι, οπότε τίποτα δεν αναδιατάσσεται κατά τη μετάβαση.

Έπιπλα Πόρων
Έπιπλα Μικρού Χώρου
Έπιπλα Πόρων
Έπιπλα Μικρού Χώρου
Structube

ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Υπάρχει λόγος που αυτοί οι μικροί πάγκοι καταλαμβάνουν τα σαλόνια παντού. Ο Οθωμανός είναι εκείνο το σπάνιο αντικείμενο που καταφέρνει να εκπληρώσει τρεις διαφορετικές εργασίες ταυτόχρονα. Μπορούν να παρέχουν πρόσθετες επιλογές καθισμάτων όταν ο χώρος στον καναπέ είναι σπάνιος. Συχνά έρχονται με ένα καπάκι που ανοίγει για να κρύψει τυχόν αποτυχίες ακαταστασίας. Τέλος, αν επιλέξετε ένα οθωμανικό με πολλή αίσθηση, ίσως με υπέροχο δέρμα ή αφράτη ψεύτικη γούνα, μπορεί επίσης να γίνει από μόνο του σχεδιαστικό χαρακτηριστικό.

Έπιπλα Μικρού Χώρου
Αναπτύξτε τα έπιπλα

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ Μία από τις πιο αποτελεσματικές επιλογές επίπλων μικρού χώρου για τη δημιουργία περισσότερου χώρου από τον αέρα είναι μια επεκτάσιμη τραπεζαρία που μπορεί να προσαρμοστεί με βάση τον αριθμό των επισκεπτών που σκοπεύετε να ταΐσετε. Με την κατάλληλη ονομασία, το Trojan Expanding Console Table μπορεί να αναδιπλωθεί και να τοποθετηθεί σε κρησφύγετο, είσοδο ή εσοχή όταν δεν χρησιμοποιείται. Όταν χρειάζεται, μπορεί να επεκταθεί για να φιλοξενήσει άνετα έξι άτομα. Ένα πραγματικό παράδειγμα εμφάνισης που αψηφά την πραγματικότητα, υπάρχουν τέσσερις κομψές καρέκλες Nano κρυμμένες σε μια κρυφή κρυφή μνήμη στον πυρήνα της.

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

mm

Ο Kim Bartley, Διευθυντής του Kim Bartley Design, φέρνει στο τραπέζι 25 χρόνια ιδιοκτησίας και διαχείρισης επιχείρησης. Το έντονο βλέμμα της Kim για το ντιζάιν προσδίδει στα δωμάτιά της μια εκλεπτυσμένη κομψότητα, ενώ παραμένει σύγχρονα και λειτουργικά. Η φιλοσοφία της είναι ότι το σπίτι σας πρέπει να σας κάνει ευτυχισμένους και να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής σας και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Εστιάζοντας στην απαράμιλλη φροντίδα πελατών, η Kim στοχεύει να κάνει τη σχεδιαστική εμπειρία θετική και ευχάριστη σε κάθε φάση του έργου. Εργάζεται σε συνεργασία με τους πελάτες της για να αναπτύξει χώρους καθαρούς και μοντέρνους αλλά ακόμα ζεστούς και προσιτούς. Η Kim πιστεύει ότι ο καθένας αξίζει να ζει σε έναν όμορφα σχεδιασμένο χώρο και εστιάζει στο να «κερδίζει» πραγματικά τους πελάτες της.

mm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*