Διακόσμηση διαμερισμάτων που πρέπει και δεν πρέπει

Διακόσμηση διαμερισμάτων – Με την άνοδο του διαμερίσματος, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι να βρουν έναν λογικό τρόπο να διακοσμήσουν τον χώρο τους. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να αισθάνεστε σαν μια πράξη εξισορρόπησης όταν εργάζεστε με έναν τόσο μικρό χώρο. Κατά συνέπεια, μπορεί να νιώθεις σχεδόν σαν να χρειάζεσαι τον τέλειο συνδυασμό για να τον πετύχεις πραγματικά. Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν διακοσμείτε το διαμέρισμα σας και εξετάζετε τον αντίκτυπο του αρμονικού χώρου.

ΜΗΝ ΕΠΙΠΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ CONDO

Αυτή η vintage δερμάτινη καρέκλα καπνίσματος μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή, αλλά μπορεί να καταλήξει να καταλαμβάνει πολύ πολύτιμο χώρο στο πάτωμα. Πάντα λέω στους ιδιοκτήτες σπιτιού να αποφεύγουν τα παραγεμισμένα έπιπλα και τα καθαρά διακοσμητικά κομμάτια όταν εργάζονται με περιορισμένα τετραγωνικά μέτρα. Με τους μικρότερους χώρους διαβίωσης μια ανοδική τάση στον σημερινό τρόπο ζωής, μπορείτε ακόμα να βρείτε υπέροχα έπιπλα για να ταιριάζουν σε μικρές άνετες κατοικίες. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να θυσιάσετε το στυλ ή τον χώρο.

ΚΟΛΛΗΤΕ ΣΕ κομψά ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ CONDO

Θέλετε να μεγιστοποιήσετε τον χώρο που έχετε και να περιορίσετε την ακαταστασία στο ελάχιστο. Συνιστούμε να επιλέξετε τα βασικά κομμάτια σας για να έχετε κομψούς βραχίονες και πλάτες. Σκεφτείτε μινιμαλιστικές και καθαρές γραμμές, οι οποίες μεταφράζονται σε λιγότερο όγκο. Επίσης, μπόνους πόντους για έπιπλα πολλαπλών χρήσεων. Λατρεύουμε τους οθωμανούς με αποθηκευτικό χώρο, τραπεζάκια με ανελκυστήρα με χώρο κουβέρτας και κρεβάτια με συρτάρια. Μπορούν να είναι τόσο λειτουργικά όσο και κομψά.

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΜΟΙΡΑ

Οι δυνατές εκτυπώσεις και τα έντονα χρώματα μπορούν να κάνουν έναν μικρό χώρο να φαίνεται πιο περιοριστικός. Τα μοτίβα είναι καλύτερα να φυλάσσονται ως στοιχεία τοποθετημένα ελάχιστα μεταξύ τους. Τα μαξιλάρια και οι εκτυπώσεις τέχνης μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χαρακτήρα και ορισμό σε ένα δωμάτιο.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ

Το εννοούμε αυτό με τη γνήσια έννοια της λέξης. Σκεφτείτε καρέκλες-φαντάσματα στη γωνιά του πρωινού σας, τραπέζια με γυάλινη επιφάνεια στο σαλόνι και κρυστάλλινα μενταγιόν πάνω από το μπαρ. Αυτό βοηθά στη δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός μεγαλύτερου χώρου. Όσο λιγότερες σκιές ρίχνει ο χώρος σας, τόσο πιο φωτεινό θα φαίνεται και θα αισθάνεται. – Tina Marie Singh, www.lionsgatedesign.ca

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Το περιοδικό Canadian Home Trends σας κάνει μια προσωπική περιήγηση στα πιο εντυπωσιακά σπίτια και διαμερίσματα σε όλο τον Καναδά. Θα εμπνευστείτε από μια επιλογή προσβάσιμων προϊόντων διακόσμησης σπιτιού, αναφορές τάσεων, απλά αλλά κομψά έργα DIY και πολλά άλλα. Σε κάθε τεύχος, σας δίνονται τα εργαλεία για να αναδημιουργήσετε χώρους επώνυμων σχεδιαστών που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στο σπίτι, σε βάθος ανακαίνιση και συμβουλές σχεδίασης, συνδυασμούς χρωμάτων και επίπλων και τα καλύτερα μέρη για ψώνια στον Καναδά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*